Syksyn kuulumisia

9 syys , 2020 Yleiset

Moikka Alumni!

Kesä alkaa jäädä taakse ja onkin aika siirtää katse tulevaan syksyyn. Alumnit eivät kuitenkaan pimeneviä iltoja kavahda, vaan toiminta jatkuu vauhdikkaampana kuin koskaan ja tapahtumia on luvassa runsaasti.

11.9. päästään vihdoin nauttimaan vapputunnelmista Alumnien Vapputapahtuman merkeissä perinteikkäässä Kaivopuistossa. Huhu kertoo, että tapahtumaan tullaan pystyttämään ensimmäistä kertaa koskaan Alumnien jo nyt legendaarista mainetta kantava teltta! Alumnit tarjoavat pientä purtavaa ja juotavaa, jonka lisäksi luvassa on huikeaa kilpailun ja juomisen yhdistävää toimintaa. Lisätietoa ja ajankohtaisimmat infot (mm. tarkemmasta sijainnista) löydät täältä.  Tule siis paikalle viettämään kauan odotettua Vappua!

Suuren suosion saavuttaneet afterwork-tapahtumat jatkuvat 25.9. panimoravintola Bryggerissä. Saimme afterwork-kohteista toiveita jäsenistöltä ja paikaksi valikoitui Bryggeri, jossa voi nauttia virvokkeiden lisäksi myös herkullisesta ruuasta. Afterworkit pidetään poikkeuksellisesti vain Helsingissä, sillä Alumnien Keski-Suomen aluevastaavat ovat samaan aikaan kiinni edustustehtävissä Dumppi ry:n Fuksiaisissa. Saattaa myös olla, että afterworkeille osallistuvat alumnit pääsevät ottamaan osaa fuksiaissa järjestettävään alumnirastiin. Lisätietoja aftereista löydät täältä.

Lokakuun alussa puolestaan tutustutaan esportsin jännittävään maailmaan liikuntakokeilun merkeissä. Varasimme alumneille pelilounge GLHF:n takatilan 1.10. klo 17-21 ja pelikoneita riittää 15 nopeimmalle. Varmista paikkasi peleiltä ja käy täyttämässä ilmoittautumislomake täällä. GLHF:n toimintaan ja pelivalikoimaan voit tutustua täällä. Käy kurkkaamassa tapahtuman lisätietoja Facebook-tapahtumasta ja kutsu vaikka kaverisi mukaan

Syksylle oli vielä suunnitteilla myös golfturnaus, mutta se joudutaan siirtämään ensi vuoden puolelle. Golfkenttien täydet viikonloput ja aikaisin hämärtyvät illat osoittautuivat tällä kertaa liian haasteellisiksi. Ensi kevättä odotellessa ehtiikin hyvin treenata swingin kuntoon ja täyttää birdie-pullot valmiiksi tätä tulevaa spektaakkelia varten.

Muistahan seurailla Alumneja eri somekanavissa. Niiden kautta saat ajankohtaisimmat tiedot ja parhaat tärpit tulevaan.

Tsemppiä syksyyn, nähdään tapahtumissa ja somekanavilla!

Dumppi Alumnit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *