Dumpin terveiset alumneille

23 joulu , 2018 Yleiset

Dumpin terveiset alumneille

Alumnijärjestönä tavoitteenamme on tehdä tiivistä yhteistyötä ainejärjestö Dumppi ry:n kanssa. Pyysimme kuluneen vuoden istuvaa Dumppi ry:n hallitusta lähettämään terveisensä alumneille vuoden 2018 lopuksi.

 

Alla heidän terveisensä meille kaikille alumneille! Mukavaa loppuvuotta, ja menestyksekästä uutta vuotta 2019 kaikille alumneille.

 

Terveisin,

Dumppi alumnit ry

 


Dumpin terveiset alumneille

 

Dumppi ry:n 50. juhlavuosi alkaa saapua päätökseen, ja on aika luovuttaa kapulat seuraaville toimijoille. Vuosi 2018, Dumpin kaikkien aikojen juhlavuosi, oli kokonaisuudessaan onnistunut, ja sen kruunasivat ehdottomasti joulukuun 1. päivänä järjestetyt vuosijuhlat. Vuosijuhlaviikonloppu ylitti odotukset jopa läheltä suunnittelua katsoneiden silmissä, eikä viikonlopusta ole kuulunut mitään muuta kuin positiivista palautetta nykyisiltä ja entisiltä dumppareilta. Dumpin 50. vuosijuhlat olivat monella tapaa vuoden 2018 merkittävin tapahtuma. Viikonloppu oli täynnä yhteisöllisyyttä ja käsinkosketeltavaa Dumppi-henkeä, ja ilo näkyi jokaisen juhlijan silmissä. Juhlimisen lisäksi vuosijuhlat yhdistivät nykyisiä ja entisiä dumppareita perustajajäsenistä lähtien. Tämä olikin yksi tärkeimmistä pitkälle kantavista asioista vuonna 2018, saimme vuosijuhlien yhteydessä tuleville toimijoille todella merkittävän määrän alumnikontakteja, jolloin yhteydenpito ja alumnitapahtumien järjestäminen helpottuu merkittävästi.

 

Vuosijuhlien lisäksi Dumpin toiminta jatkoi kehittymistään vuonna 2018 edellisten vuosien tapaan huimalla tahdilla. Viestintävastaava Mikke Bergstörmin toimesta Dumpin sosiaalisen median kanavissa nähtiin uskomatonta videomateriaalia, joka piristi Dumpin viestintää entisestään. Dumpille muotoiltiin myös työryhmän kanssa strategia ja arvot ohjaamaan toimintaamme pitkällä aikavälillä, sekä viiden vuoden toimeenpanosuunnitelma, jolla strategia tullaan jalkauttamaan toimintaan. Tulevaisuutta ajatellen tapahtumasektorin toimijoiden taakkaa kevennettiin roolittamalla tapahtumavastaavien ja -jaoston tehtäviä järkevämmin. N. 150 tapahtuman vuositahdilla tämä vaatii yhä työtä toimijoiden jaksamista ajatellen. Vanhempien opiskelijoiden suusta kuultuna vaikuttaisi myös siltä, että dumpparit ovat isolla joukolla aktiivisempia kuin koskaan muussakin Jyväskylän alueen järjestötoiminnassa esimerkiksi JES:n ja NESU:n mukana.

 

Dumpin hallitus 2018

Dumpin hallitus 2018

 

Vuosi 2019 tulee olemaan Dumpille tärkeä ja täynnä mahdollisuuksia. 50. vuosijuhlat ovat olleet jo pitkään tietynlainen virstanpylväs, jonka jälkeen vuoden alusta kiitorata on auki ja toimijat pääsevät viemään Dumppia kenties hieman aiempaa vapaammin siihen suuntaan kuin parhaaksi kokevat. Kaikki ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että kehitys jatkuu ja vauhti lisääntyy samalla Dumpin perusarvot ja perinteet huomioiden. Juhlavuoden aikana saadut kontaktit tullaan ottamaan heti tehokkaaseen käyttöön, ja yhteistyötä Dumppi alumnit ry:n kanssa tullaan tiivistämään. Kenties ensi vuonna nähdään myös onnistunut opiskelijoiden ja alumnien yhteinen alumnitapahtuma.

 

Dumppi ry ja sen istuva hallitus haluaakin osoittaa suuret kiitokset teille alumneille siitä, että teistä löytyy aktiivisia tekijöitä jotka jaksavat pyörittää töiden ja muiden kiireiden ohella alumnitoimintaa. Aktiiviset alumnit ovat tärkeitä jokaiselle dumpparille ja luovat uskoa opiskelukiireiden keskellä siihen, että valo kajastaa jossain tunnelin päässä, ja Dumpista ei tarvitse luopua vielä valmistumisenkaan jälkeen. Vuonna 2019 pidämme tärkeänä suunnitella yhdessä opiskelijoiden ja alumnien yhteydenpitoa yhä tiiviimmäksi suurimman osan alumneista suunnatessa Helsinkiin töiden mukana. Luottomme ratkaisujen löytämiseen on kuitenkin suuri, ja odotamme innolla tulevaa vuotta sekä yhteistyötä teidän alumnien kanssa!

, , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *